Mesin sesebutan

  • 2m-6m high speed slitting machine

    Mesin geser kacepetan 2m-6m tinggi

    Mesin geser anu énggal-énggal diwangun ku mékanisme pemisahan, mékanisme motong, mékanisme penggulung, unggal fungsi roller sareng kontrol tegangan pangorangan sareng alat deteksi. Prinsip kerja nyaéta saperti kieu: bahan baku pilem metallized dileupaskeun tina mékanisme henteu sérédkeun kana mékanisme pemotong ngaliwatan penyambungan roller, detil tegangan roller, nyayogikeun roller sareng sistem koréksi panyimpangan. Saatos bahan baku dipotong, mékanisme rewinding bakal ngulang deui t ...
  • 2m-6m High speed slitting machine

    2m-6m Mesin geser kacepetan High 2m-6m

    Mesin mesin geser anu luhur Kanggo nyumponan kabutuhan pasar, kami parantos ngembangkeun mesin ukuran ageung sapertos kitu. Mesin ngerés laju anu gancang tiasa motong bahan bungkus lebar 2 meter dugi ka 6 meter, sapertos BOPP / CPP / OPP / PINGGO / PE / PVC sareng saterasna. Mesin menampilkeun motor servo Adopt Siemens sareng pengendali gerak Siemens pikeun nyayogikeun kontrol tegangan anu stabil Dioptimalkeun, sistem operasi online anu trep, sareng tiasa dihubungkeun kana Internet ngeunaan Perkara kanggo kadali jauh Dumasar kana kadali utama ...
  • Pipe cutting machine

    Mesin motong pipa

    Mesin mesin geser anu luhur Kanggo nyumponan kabutuhan pasar, kami parantos ngembangkeun mesin ukuran ageung sapertos kitu. Mesin ngerés laju anu gancang tiasa motong bahan bungkus lebar 2 meter dugi ka 6 meter, sapertos BOPP / CPP / OPP / PINGGO / PE / PVC sareng saterasna. Fitur mesin: Adopt Siemens servo motor sareng Siemens Controller pikeun nyayogikeun kontrol tegangan anu stabil Dioptimalkeun, sistem operasi online anu trep, sareng tiasa dihubungkeun kana Internet ngeunaan Perkara kanggo kadali jauh Dumasar kana kontéks utama ...