Sisi panel alat pamasangan dua kali

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Precision High, pusat stabil tina gravitasi, mobilitas kalenturan tinggi.

Pamakéan ukuran ukuran normal sareng ukuran U ngawangun ngajadikeun data langkung akurat.

Mobil gantri dikawasa ku motor servo Jepang Panasonic, kalayan stabilitas anu langkung luhur.

Nganggo sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar toél industri, operasionalna langkung gampang sareng langkung dipercaya.

Pangukuran data, sareng sajabana tiasa disimpen sacara otomatis dina databés pikeun ngagampangkeun query data ka hareup sareng traceability produk.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  •