Produk

  • Escalator assembly tooling site picture 2

    Escalator papasangan situs gambar gambar 2

    The Prinsip Makarya Eskalator mangrupikeun jinis alat anu terus-terusan anu diwangun ku panyambung ranté struktur khusus sareng conveyor beubeur struktur khusus. Éta ngagaduhan seueur kauntungan sapertos kapasitas transportasi ageung, terus-terusan angkutan personil. Janten syarat kaamanan tiasa langkung luhur tibatan alat anu sanés. Hal ieu umumna dianggo di tempat umum kalayan aliran jalma anu kentel, sapertos toko balanja, klub, stasiun, bandara sareng darmi. Konstruksi Bagian utama parantos nyukupan ...
  • Escalator tooling assembly line

    Escalator alat garisan papanggihan

    The Prinsip Makarya Eskalator mangrupikeun jinis alat anu terus-terusan anu diwangun ku panyambung ranté struktur khusus sareng conveyor beubeur struktur khusus. Éta ngagaduhan seueur kauntungan sapertos kapasitas transportasi ageung, terus-terusan angkutan personil. Janten syarat kaamanan tiasa langkung luhur tibatan alat anu sanés. Hal ieu umumna dianggo di tempat umum kalayan aliran jalma anu kentel, sapertos toko balanja, klub, stasiun, bandara sareng darmi. Konstruksi Bagian utama parantos kacukupan ...
  • 2m-6m high speed slitting machine

    Mesin geser kacepetan 2m-6m tinggi

    Mesin geser anu énggal-énggal diwangun ku mékanisme pemisahan, mékanisme motong, mékanisme penggulung, unggal fungsi roller sareng kontrol tegangan pangorangan sareng alat deteksi. Prinsip kerja nyaéta saperti kieu: bahan baku pilem metallized dileupaskeun tina mékanisme henteu sérédkeun kana mékanisme pemotong ngaliwatan penyambungan roller, detil tegangan roller, nyayogikeun roller sareng sistem koréksi panyimpangan. Saatos bahan baku dipotong, mékanisme rewinding bakal ngulang deui t ...
  • 2m-6m High speed slitting machine

    2m-6m Mesin geser kacepetan High 2m-6m

    Mesin mesin geser anu luhur Kanggo nyumponan kabutuhan pasar, kami parantos ngembangkeun mesin ukuran ageung sapertos kitu. Mesin ngerés laju anu gancang tiasa motong bahan bungkus lebar 2 meter dugi ka 6 meter, sapertos BOPP / CPP / OPP / PINGGO / PE / PVC sareng saterasna. Mesin menampilkeun motor servo Adopt Siemens sareng pengendali gerak Siemens pikeun nyayogikeun kontrol tegangan anu stabil Dioptimalkeun, sistem operasi online anu trep, sareng tiasa dihubungkeun kana Internet ngeunaan Perkara kanggo kadali jauh Dumasar kana kadali utama ...
  • Pipe cutting machine

    Mesin motong pipa

    Mesin mesin geser anu luhur Kanggo nyumponan kabutuhan pasar, kami parantos ngembangkeun mesin ukuran ageung sapertos kitu. Mesin ngerés laju anu gancang tiasa motong bahan bungkus lebar 2 meter dugi ka 6 meter, sapertos BOPP / CPP / OPP / PINGGO / PE / PVC sareng saterasna. Fitur mesin: Adopt Siemens servo motor sareng Siemens Controller pikeun nyayogikeun kontrol tegangan anu stabil Dioptimalkeun, sistem operasi online anu trep, sareng tiasa dihubungkeun kana Internet ngeunaan Perkara kanggo kadali jauh Dumasar kana kontéks utama ...
  • Steering device of ground rail car

    Alat nyetir mobil rel taneuh

    Precision High, pusat stabil tina gravitasi, mobilitas kalenturan tinggi. Pamakéan ukuran ukuran normal sareng ukuran U ngawangun ngajadikeun data langkung akurat. Mobil gantri dikawasa ku motor servo Jepang Panasonic, kalayan stabilitas anu langkung luhur. Nganggo sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar toél industri, operasionalna langkung gampang sareng langkung dipercaya. Pangukuran data, sareng sajabana tiasa disimpen sacara otomatis dina databés pikeun ngagampangkeun query data ka hareup sareng traceability produk.
  • Upper head spreader

    Sumebar sirah luhur

    Precision High, pusat stabil tina gravitasi, mobilitas kalenturan tinggi. Pamakéan ukuran ukuran normal sareng ukuran U ngawangun ngajadikeun data langkung akurat. Mobil gantri dikawasa ku motor servo Jepang Panasonic, kalayan stabilitas anu langkung luhur. Nganggo sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar toél industri, operasionalna langkung gampang sareng langkung dipercaya. Pangukuran data, sareng sajabana tiasa disimpen sacara otomatis dina databés pikeun ngagampangkeun query data ka hareup sareng traceability produk.
  • Side panel double assembly tooling

    Sisi panel alat pamasangan dua kali

    Precision High, pusat stabil tina gravitasi, mobilitas kalenturan tinggi. Pamakéan ukuran ukuran normal sareng ukuran U ngawangun ngajadikeun data langkung akurat. Mobil gantri dikawasa ku motor servo Jepang Panasonic, kalayan stabilitas anu langkung luhur. Nganggo sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar toél industri, operasionalna langkung gampang sareng langkung dipercaya. Pangukuran data, sareng sajabana tiasa disimpen sacara otomatis dina databés pikeun ngagampangkeun query data ka hareup sareng traceability produk.
  • Upper head spreader

    Sumebar sirah luhur

    Precision High, pusat stabil tina gravitasi, mobilitas kalenturan tinggi. Pamakéan ukuran ukuran normal sareng ukuran U ngawangun ngajadikeun data langkung akurat. Mobil gantri dikawasa ku motor servo Jepang Panasonic, kalayan stabilitas anu langkung luhur. Nganggo sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar toél industri, operasionalna langkung gampang sareng langkung dipercaya. Pangukuran data, sareng sajabana tiasa disimpen sacara otomatis dina databés pikeun ngagampangkeun query data ka hareup sareng traceability produk.
  • Lower head spreader

    Sumebar sirah sirah

    Precision High, pusat stabil tina gravitasi, mobilitas kalenturan tinggi. Pamakéan ukuran ukuran normal sareng ukuran U ngawangun ngajadikeun data langkung akurat. Mobil gantri dikawasa ku motor servo Jepang Panasonic, kalayan stabilitas anu langkung luhur. Nganggo sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar toél industri, operasionalna langkung gampang sareng langkung dipercaya. Pangukuran data, sareng sajabana tiasa disimpen sacara otomatis dina databés pikeun ngagampangkeun query data ka hareup sareng traceability produk.