Produk

  • 1.6m melt-blown fabric production line

    1.6m ngalémburkeun ditiup garis produksi

    Pambuka Genera * Garis produksi ieu diwangun ku extruder skru tunggal, kapang ékstrusi ngalémbéréskeun, sabuk pangiriman, mesin pésting… jsb. * Kisén pinuh tina bahan dahar dugi ka akhir ngalembereh tina ditiup lawon gulung, téknologi dewasa, ngajalankeun stabil, PFE tiasa ngahontal 95 sareng saluhureun. * Kapasitas produksi ti 1500kg, kapasitas produksi tepatna gumantung kana mesin extruder sareng ngalembereh ukuran kapang ditiup. Parameter Téknis 1.Model: HL-1600 2.Produksi Tipe: Tiup Vertical Ka handap 3.Voltag ...
  • 1.6m melt-blown fabric production line

    1.6m ngalémburkeun ditiup garis produksi

    Pambuka Genera * Garis produksi ieu diwangun ku extruder skru tunggal, kapang ékstrusi ngalémbéréskeun, sabuk pangiriman, mesin pésting… jsb. * Kisén pinuh tina bahan dahar dugi ka akhir ngalembereh tina ditiup lawon gulung, téknologi dewasa, ngajalankeun stabil, PFE tiasa ngahontal 95 sareng saluhureun. * Kapasitas produksi ti 1500kg, kapasitas produksi tepatna gumantung kana mesin extruder sareng ngalembereh ukuran kapang ditiup. Parameter Téknis 1.Model: HL-1600 2.Produksi Tipe: Tiup Vertical Ka handap 3.Voltag ...
  • 1.2m melt-blown fabric production line

    1.2m baris ngaléurkeun-ditiup garis produksi

    Dibentukkeun langsung suntik sareng saluran produksi meltblown pikeun konsumén kalayan spésifikasi mimitian ti 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik tiasa dianggo henteu ngan ukur pikeun produksi lawon meltblown, tapi ogé pikeun ngahasilkeun bahan saringan cair sareng bahan panyaring hawa. Bahan saringan cairan biasana dianggo dina widang perawatan cai, minyak bumi sareng industri kimia, sareng struktur seragam, akurasi saringan anu luhur, pangaruh atra, sareng kuat ...
  • 1.2m melt-blown fabric production line

    1.2m baris ngaléurkeun-ditiup garis produksi

    Dibentukkeun langsung suntik sareng saluran produksi meltblown pikeun konsumén kalayan spésifikasi mimitian ti 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik tiasa dianggo henteu ngan ukur pikeun produksi lawon meltblown, tapi ogé pikeun ngahasilkeun bahan saringan cair sareng bahan panyaring hawa. Bahan saringan cairan biasana dianggo dina widang perawatan cai, minyak bumi sareng industri kimia, sareng struktur seragam, akurasi saringan anu luhur, pangaruh atra, sareng kuat ...
  • 1.2m melt-blown fabric production line

    1.2m baris ngaléurkeun-ditiup garis produksi

    Perangkat bantu utama tina lebur sareng garis produksi nyemprot nyaéta hawu anu beberesih sirah. Saatos ngahasilkeun pikeun période waktos, najis na plugging liang bakal kajantenan. Dina waktos ayeuna, perlu ngagentos suntikan molten. Sakit sirah suntikan paéh kedah dipecat pikeun ngaleungitkeun polimér sareng sisan kana pangotor dina sirah anu maot. Feng sareng spinneret biasana dibakar pikeun ngaleupaskeun polimér sareng sisan. Sareng bahan baku tina ngalémbér -...
  • 400-600 melt-blown fabric production line

    400-600 cair ngalémbéréh-ditiup garis

    Dibentukkeun langsung suntik sareng saluran produksi meltblown pikeun konsumén kalayan spésifikasi mimitian ti 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik tiasa dianggo henteu ngan ukur pikeun produksi lawon meltblown, tapi ogé pikeun ngahasilkeun bahan saringan cair sareng bahan panyaring hawa. Bahan saringan cairan biasana dianggo dina widang perawatan cai, minyak bumi sareng industri kimia, sareng struktur seragam, akurasi saringan anu luhur, pangaruh atra, sareng kuat ...
  • Escalator tooling control system

    Sistem kontrol alat escalator

    Fungsi kontrol listrik Aya dua modus. Model kahiji nyaéta modél normal, sareng mod anu kadua nyaéta modeu pangropéa. Éta mangrupikeun modeu normal nalika sadaya colokan anu sanés-perbaikan dina kamar mesin luhur sareng handap diselapkeun. Eskalator dimimitian mésér staf kalayan konci upami teu aya anu aya di dinya. Staf pencét tombol eureun pikeun ngeureunkeun eskalator. Nalika sinyal konci anu ditampi, éta dimimitian sareng dikancangkeun kalayan kacepetan dipeunteun. Copot salah sahiji colokan anu sanés-perbaikan teras lebetkeun kotak perbaikan kana perbaikan ...
  • Escalator assembly tooling site picture 1

    Escalator assembly alat situs gambar 1

    Fungsi kontrol listrik Aya dua modus. Model kahiji nyaéta modél normal, sareng mod anu kadua nyaéta modeu pangropéa. Éta mangrupikeun modeu normal nalika sadaya colokan anu sanés-perbaikan dina kamar mesin luhur sareng handap diselapkeun. Eskalator dimimitian mésér staf kalayan konci upami teu aya anu aya di dinya. Staf pencét tombol eureun pikeun ngeureunkeun eskalator. Nalika sinyal konci anu ditampi, éta dimimitian sareng dikancangkeun kalayan kacepetan dipeunteun. Copot salah sahiji colokan anu sanés-perbaikan teras lebetkeun kotak perbaikan kana perbaikan ...
  • Escalator assembly tooling site picture 3

    Escalator papasangan situs gambar gambar 3

    Fungsi kontrol listrik Aya dua modus. Model kahiji nyaéta modél normal, sareng mod anu kadua nyaéta modeu pangropéa. Éta mangrupikeun modeu normal nalika sadaya colokan anu sanés-perbaikan dina kamar mesin luhur sareng handap diselapkeun. Eskalator dimimitian mésér staf kalayan konci upami teu aya anu aya di dinya. Staf pencét tombol eureun pikeun ngeureunkeun eskalator. Nalika sinyal konci anu ditampi, éta dimimitian sareng dikancangkeun kalayan kacepetan dipeunteun. Copot salah sahiji colokan anu sanés-perbaikan teras lebetkeun kotak perbaikan kana perbaikan ...
  • Escalator assembly tooling site picture 5

    Escalator assembly alat situs gambar 5

    Fungsi kontrol listrik Aya dua modus. Model kahiji nyaéta modél normal, sareng mod anu kadua nyaéta modeu pangropéa. Éta mangrupikeun modeu normal nalika sadaya colokan anu sanés-perbaikan dina kamar mesin luhur sareng handap diselapkeun. Eskalator dimimitian mésér staf kalayan konci upami teu aya anu aya di dinya. Staf pencét tombol eureun pikeun ngeureunkeun eskalator. Nalika sinyal konci anu ditampi, éta dimimitian sareng dikancangkeun kalayan kacepetan dipeunteun. Copot salah sahiji colokan anu sanés-perbaikan teras lebetkeun kotak perbaikan kana perbaikan ...
  • Escalator assembly tooling site picture 4

    Escalator papasangan situs gambar gambar 4

    The Prinsip Makarya Eskalator mangrupikeun jinis alat anu terus-terusan anu diwangun ku panyambung ranté struktur khusus sareng conveyor beubeur struktur khusus. Éta ngagaduhan seueur kauntungan sapertos kapasitas transportasi ageung, terus-terusan angkutan personil. Janten syarat kaamanan tiasa langkung luhur tibatan alat anu sanés. Hal ieu umumna dianggo di tempat umum kalayan aliran jalma anu kentel, sapertos toko balanja, klub, stasiun, bandara sareng darmi. Konstruksi Bagian utama parantos kacukupan ...
  • Escalator tooling support frame

    Escalator ngabantosan pigura bantu

    The Prinsip Makarya Eskalator mangrupikeun jinis alat anu terus-terusan anu diwangun ku panyambung ranté struktur khusus sareng conveyor beubeur struktur khusus. Éta ngagaduhan seueur kauntungan sapertos kapasitas transportasi ageung, terus-terusan angkutan personil. Janten syarat kaamanan tiasa langkung luhur tibatan alat anu sanés. Hal ieu umumna dianggo di tempat umum kalayan aliran jalma anu kentel, sapertos toko balanja, klub, stasiun, bandara sareng darmi. Konstruksi Bagian utama parantos kacukupan ...
1.2 Teras> >> Halaman 1/2