Mesin motong pipa

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Mesin motong pipa dilarapkeun pikeun percetakan, bungkus, kulit, logam sareng perdagangan anu sanés. Éta cocog pikeun dilabélan, pilem non-anyaman jsb.
Mesin motong pipa parantos ngantepkeun bentuk anu leres pisan. Strukturna langkung sederhana, tapi pagelaran langkung stabil. Beungeut pipah pipa langkung lancar, teu nganggo kerang, teu nganggo fluffing. Diaméter batinna tiasa disaluyukeun nurutkeun sarat palanggan. Dina jangkauan anu efektif, panjang pipa anu diperyogikeun tiasa disaluyukeun sasuai dumasar kana paménta.
Fitur Mesin
Teu aya bising, gampang beroperasi, gampangna.
Wewengkon lanté leutik, angkot anu gampang
Nganggo listrik rumah tangga 220V, konsumsi listrik pisan rendah
Operasi otomatis, diagnosis lepat otomatis sareng peringatan awal pikeun nyegah karusakan mesin.
Posisi sistem Servo, nyetak bola screw precision tinggi.
Sistem kontrol
Mesin motong pipa ieu nganggo layar toél, gampang dioperasi. Unggal sistem tiasa beroperasi sacara mandiri sareng ogé gampang pikeun ngajaga sareng beroperasi. Kalayan set péptika péptika, tabung kertas dipotong gancang pisan. Janten, mesin kami ngagaduhan efisiensi produksi anu saé sareng konsumsi material anu kirang. Aya saklar anu lirén kanggo ngadamel mesin langkung aman. Kalayan switch kontrol mandiri, pembeli tiasa nyetél darurat pikeun ngeureunkeun kaamanan kaamanan tenaga kerja. Nya, mesin motong pipa kami nganggo chuck pneumatic, ngajadikeun mesin langkung merenah sareng langkung gancang. Pagawe tiasa dioperasi gampang sareng mesin ngagaduhan stabilitas anu luhur. Lingkaran nganggo kontrol PLC anu bisa diprogram nganggo kinerja anu stabil.
Mesin motong pipa ieu ngagaduhan kahirupan anu lami. Stabilitas tinggi sareng operasi otomatis ngantepkeun pipa mesin motong tiasa otomatis nyiksa diagnosis sareng alarem supados ngahindari ngaruksak mesin.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •