Warta perusahaan

  • Team Tourism

    Tim Pariwisata

    Perusahaan kami nengetan henteu ngan ukur usaha urang tapi ogé kasehatan fisik sareng psikologis staf. Salaku conto, perusahaan kami bakal ngatur patepang olahraga kanggo ngantepkeun tanaga olahraga. Taun ka tukang, sadaya staf milu olahraga. Salami patepang olahraga, kami parantos nyetél sék ...
    Maca deui
  • Outstanding Staff Commendation Conference of 2019

    Konperénsi Komprési Pagawé luar biasa taun 2019

    Konperénsi Komprési Pangajakan Kakitangan anu Édisi taun 2019 2020/6/15, perusahaan kami parantos ngayakeun Konperénsi Komprési Staf Pinunjul taun 2019. Dina konperénsi éta, mimiti, bos kami Mr.Xie nyimpulkeun prestasi taun ka tukang. Tombol penjualan mesin nyapir parantos ningkat ...
    Maca deui
  • Congratulations on the new website of Hangzhou Hongli Machinery Co., Ltd. officially launched!

    Gening dina website anyar Hangzhou Hongli Mesin Co, Ltd sacara resmi diluncurkeun!

    Perusahaan diadegkeun dina bulan Agustus 2002 sareng ayeuna gaduh langkung ti 70 karyawan sareng 8 pusat téknis. Pausahaan ieu aya di Taman Perindustrian Linpu Town, Xiaoshan, Kota Hangzhou, Propinsi Zhejiang, hiji kilométer jauh ti Linpu Exit tina Jalan Hangjinqu ...
    Maca deui