Tim Pariwisata

Perusahaan kami nengetan henteu ngan ukur usaha urang tapi ogé kasehatan fisik sareng psikologis staf. Salaku conto, perusahaan kami bakal ngatur patepang olahraga kanggo ngantepkeun tanaga olahraga. Taun ka tukang, sadaya staf milu olahraga. Salami minuhan olahraga, kami parantos nyetél sababaraha kagiatan olahraga. Salian ti balapan relay 4 * 50, aya ogé tarik perang, 100m ngajalankeun balapan sareng kuis ilmu ngeunaan olahraga.
Kacuali minuhan olahraga, perusahaan kami ogé bakal ngatur tim pariwisata. Taun ka tukang, urang angkat ka ZHOUSHAN babarengan. Dina grup urang, aya 26 staf anu miluan pariwisata. Anu mimiti, urang ngeusian beus ka zhoushan. Éta kirang langkung opat jam dugi ka ditu. Jam sakitar 1 sonten, urang nyandak tuang siang. Saatos tuang siang, urang mulai naék gunung sareng ngadatangan pemandangan. Saatos sakitar 2 jam, urang ngagaduhan puncak gunung. Teras, urang nyandak poto. Ngaso istirahat satengah jam, urang uih deui.
Teras, urang angkat ka tempat anu endah tina Wu Shi Tang. Di daérah ieu, urang ningali seueur cobblestones hideung sareng lampu. Sareng kami ogé nyandak kapal kanggo didatangan danau.
Dina wengi, urang gaduh waktos pikeun ngalakukeun kagiatan bébas. Urang indit ka laut sareng maén kaulinan. Nanging, sababaraha jalma milih nganjang ka pasar malam. Demi staf anu angkat ka sisi laut, aranjeunna maenkeun pasir komo diusahakeun nyekel yuyu.
Isukna, urang angkat ka gunung Putuo. Kami nganjang ka wawakil batu sapertos batu sapertos manah. Pamandangan anu pangpentingna nyaéta candi sareng rimba awi.
Saatos nganjang, urang angkat ka Hangzhou. Naon anu saé perjalanan.

news0000002


Waktu pos: Jun-18-2020