Konperénsi Komprési Pagawé luar biasa taun 2019

Konperénsi Komprési Pagawé luar biasa taun 2019
2020/6/15, perusahaan kami parantos ngayakeun Konperénsi Paguyuban Staf Pinunjul tina 2019. Salila konperénsi, pangheulana, bos kami Mr.Xie nyimpulkeun prestasi taun ka tukang. Tombol penjualan mesin nyulam tos ningkat sareng téknik escalator alat produksi garis langkung terampil. Taun ka tukang, perusahaan kami parantos ngadamel promosi anu suksés sareng taun ieu urang ngadangukeun tantangan. Salami satengah taun munggaran, perusahaan kami parantos ngajantenkeun program mesin lawon Melt-ditiup sareng ngahontal prestasi anu saé. Nanging urang tetep kedah ngirangan kakirangan program teras ngadamel promosi.
Samentawis éta, tilu manajer bengkel sadayana ngadamel biantara ngeunaan rencana damel unggal bengkel.
Teras, bos kami muji staf anu luar biasa taun ka tukang. Masing-masing ngagaduhan sertipikat panghargaan. Sertipikat ieu ogé ngagambarkeun usaha-usaha anu dilakukeun dina taun ka tukang.
Nya, proyek anu paling penting dina konperénsi ieu nyaéta yén puseur téknis kami netepkeun. Éta hartosna yén téknologi perusahaan kami parantos ngadamel promosi anu ageung. Ku bantuan pusat téknis, kapasitas perusahaan urang ningkatkeun inovasi bebas. Sareng produksi urang bakal leuwih stabilitas sareng langkung fleksibel.
Tungtungna, perusahaan kami muji staf anu luar biasa tina program mesin lawon témbal Melt-ditiup. Staf kami parantos ngajantenkeun usaha anu saé dina program ieu. Salaku conto, nalika kami parantos ngajual mesin, manajer pusat téknis sareng sababaraha staf sanés bakal angkat ka mésér perusahaan pikeun ngabantosan teu diémutan kapan. Kalayan usaha na, pembeli langkung milih mesin urang.

news00001


Waktu pos: Jun-18-2020