Gening dina website anyar Hangzhou Hongli Mesin Co, Ltd sacara resmi diluncurkeun!

Perusahaan diadegkeun dina bulan Agustus 2002 sareng ayeuna gaduh langkung ti 70 karyawan sareng 8 pusat téknis. Perusahaan ieu aya di Taman Perindustrian Linpu Town, Xiaoshan, Kota Hangzhou, Propinsi Zhejiang, hiji kilométer jauh ti Linpu Exit tina Jalan Hangjinqu sabeulah 03 Jalan Raya Propinsi Wétan. Perusahaan ieu utamana dina ngararancang sareng nyiptakeun mesin mesin digital, peralatan anu henteu standar, garis produksi Déwan escalator, sareng pamrosésan bagian.

Filsafat bisnis: kualitas, palayanan, inovasi sareng efisiensi.

Perangkat maju anu canggih pikeun perusahaan nyaéta:

1. Jiangsu multi-ujung mesin panggilingan CNC; Wisata tilu sumbu XYZ 5500 × 2500 × 1200 ㎜
2. Taiwan Longmen Machining Center VB3020; Perjalanan tilu sumbu XYZ 3000 × 2000 × 1000 ㎜.
3. Salah sahiji pusat cibingan Nadike gantry buatan domestik: perjalanan XYZ tilu sumbu 2500 × 1500 × 1000 ㎜
4. Hiji domestik anu ngahasilkeun Nadik VMC1890; Perjalanan tilu sumbu XYZ 1800 × 900 × 750 ㎜.
5. Taiwan Lijia MCV1160; Wisata tilu sumbu XYZ 1100 × 600 × 650 ㎜.
6. TK6411B Hanchuan CNC boring sareng mesin panggilingan; Wisata tilu sumbu XYZ 1500 × 1300 × 1200 ㎜.
7. Panrima laser anu diimpor tina API Amérika Serikat: diaméterna 50 méter. Akurasi 0,05 ㎜
8. Salah sahiji coét gantry ti Nantong; Perjalanan tilu sumbu XYZ 3000 × 2000 × 1200 ㎜
9. Hiji pabrik giling di Nantong Xinchang, Jiangsu; Perjalanan tilu sumbu XYZ 3000 × 2000 × 1200 ㎜;
10. Hiji X50 tampilan digital ngagiling universal anu dilakukeun di Jepang; Wisata tilu sumbu XYZ 1200 × 400 × 300 ㎜;
11. Tilu mesin pangeboran rokét ZJ3050 ti Zhongjie;
12. Hiji ngagiling datar M7140 ti Hangzhou;
13. Dua rumah tangga CK6150 / 6140 CNC lathes; dua CA6140 / 6150 lathes biasa ti Shenyang;
14. Dua mesin KTM anu dilakukeun di Taiwan - 3S panggilingan universal;
15. Dua set mesin sawar Zhejiang Deli DL-400;
16. Hiji mesin motong laser BYJIN ti Swiss, perjalanan XY dua sumbu 3000 × 2000 ㎜;
17. Salah BYSTRONIC mesin motong laser Swiss, XY dua sumbu angkat 3000 × 1500;
18. Dalapan mesin karutan karbon dioksida domestik; opat argon arc mesin las;
19. Hiji mesin lentur CNC anu dilakukeun ku Jiangsu Yawei, L = 4000 méter
20. Hiji mesin shearing Sanli dilakukeun di Zhejiang, L = 4000 meter;
21. Seueur alat bantu sapertos mesin leveling, mesin rolling sareng mesin straightening.

Catetan: 1. Hijian kerjasama unit ayeuna nyaéta: Jepang Toshiba Mesin (Shanghai) Co, Ltd .; Jepang (TCC) Pabrik Kendaraan Tokyu Co, Ltd .; Hangzhou Shangyi Mesin Co, Ltd .; Taiwan Youjia International Holdings sareng perusahaan anu kasohor; Zhejiang Zhongkong Solar Téhnologi Co, Ltd .; Institut Panaliti Spasi Universitas Zhejiang; Otis Electromekanical Elevator Company (Hangzhou / Guangzhou / Republik Ceko / India OTIS), jsb.


Waktu pos: Jun-17-2020