Escalator ngabantosan pigura bantu

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Prinsip Makarya
Escalator mangrupikeun jenis alat anu terus-terusan anu diwangun ku ranté conveyor tina struktur khusus sareng conveyor beubeur struktur khusus. Éta ngagaduhan seueur kauntungan sapertos kapasitas transportasi ageung, terus-terusan angkutan personil. Janten syarat kaamanan tiasa langkung luhur tibatan alat anu sanés. Hal ieu umumna dianggo di tempat umum kalayan aliran jalma anu kentel, sapertos toko balanja, klub, stasiun, bandara sareng darmi. 
Pangwangunan
Dorong utama gaduh kakuatan sareng kaku anu cekap sareng sagala rupa sprockets dibenerkeun dina aci. Laksanakeun deteksi cacad dina bagian anu dilas tina aci. Sprocket ngadopsi baja karbon khusus, saatos pengobatan panas, karasa permukaan mangrupikeun proyék subway anu lumrah ngabutuhkeun pikeun mastikeun umur kerja leuwih ti 20 taun. Panjang ranté drive utama kedah sedeng. Upami ranté drive utama teuing ketat atanapi henteu kenging, kanyamanan korsi panumpang bakal kapangaruhan, nyaéta, nilai gerakan escalator bakal ningkat.
Gancang beubeur Handrail
Kecepatan ngajalankeun beubeur nétélét pakait sareng léngkah sareng bédana anu diidinan tina pedal nyaéta 0- + 2%.
Naha sabuk handrail kedah langkung gancang tibatan pedal?
Mimiti, standar di luhur ngabutuhkeun yén laju tali beubeur kedah langkung ageung atanapi sami sareng kacepetan léngkah-léngkah sareng pedal. Peryogina sapertos kieu nyaéta pikeun nyegah nyekel pegelung dina leungeunna, moal kusabab laju sabuk handrail di handapeun laju undak atanapi pedal sareng nyababkeun awak manusa mundur sareng ngagaduhan kacilakaan.
Teras jelema tiasa langkung sakit upami anjeunna gagal mundur ti nalika anjeunna gagal teraskeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •