Escalator assembly alat situs gambar 5

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Fungsi kontrol listrik
Aya dua modus. Model kahiji nyaéta modél normal, sareng mod anu kadua nyaéta modeu pangropéa. Éta mangrupikeun modeu normal nalika sadaya colokan anu sanés-perbaikan dina kamar mesin luhur sareng handap diselapkeun. Eskalator dimimitian mésér staf kalayan konci upami teu aya anu aya di dinya. Staf pencét tombol eureun pikeun ngeureunkeun eskalator. Nalika sinyal konci anu ditampi, éta dimimitian sareng dikancangkeun kalayan kacepetan dipeunteun. Coplokkeun salah sahiji colokan anu sanés-perbaikan teras selapkeun kotak perbaikan kana modeu perbaikan. Pangguna tiasa nganggo kotak perbaikan pikeun ngabuka tangga. Ngan ukur tiasa janten hiji kotak jasa dina kamar mesin luhur sareng handap. Upami dua kotak jasa diselapkeun dina waktos anu sareng, lift moal tiasa ngamimitian.
Pedal tiasa nganggo alloy alloy allot paeh atanapi stainless steel cascade. Kusabab éta boga beurat hampang, precision tinggi sareng penampilan saé. Sareng roller undakan dilakukeun ku kakuatan tinggi diimpor poliuretan.
Ranté drive léngkah ngadopsi cet semprot pikeun nyegah karat. Bagian anu condong dirojong ku piring alur tengah panduan tengah. Plat sokongan rel tengah ditungtunkeun tina alat CNC. Rel tengah bagian tengah diperbuat tina profil, anti-karat tergalang.
Alat nyetir sareng tegangan sadaya sprocket. Girang pakét ngabutuhkeun gigi gigi pikeun disinkronisasi. Aci tegangan nyetir kedah paralel. Sareng dewan apron ogé maénkeun peran pikeun nyegah nyimpang. Éta ogé tindakan minangka counter rel, nyegah léngkah-léngkah tina tumbling sareng ngageser ka handap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •