Jalur Produksi Ésétator Ékulator

  • Escalator tooling control system

    Sistem kontrol alat escalator

    Fungsi kontrol listrik Aya dua modus. Model kahiji nyaéta modél normal, sareng mod anu kadua nyaéta modeu pangropéa. Éta mangrupikeun modeu normal nalika sadaya colokan anu sanés-perbaikan dina kamar mesin luhur sareng handap diselapkeun. Eskalator dimimitian mésér staf kalayan konci upami teu aya anu aya di dinya. Staf pencét tombol eureun pikeun ngeureunkeun eskalator. Nalika sinyal konci anu ditampi, éta dimimitian sareng dikancangkeun kalayan kacepetan dipeunteun. Copot salah sahiji colokan anu sanés-perbaikan teras lebetkeun kotak perbaikan kana perbaikan ...
  • Escalator assembly tooling site picture 1

    Escalator assembly alat situs gambar 1

    Fungsi kontrol listrik Aya dua modus. Model kahiji nyaéta modél normal, sareng mod anu kadua nyaéta modeu pangropéa. Éta mangrupikeun modeu normal nalika sadaya colokan anu sanés-perbaikan dina kamar mesin luhur sareng handap diselapkeun. Eskalator dimimitian mésér staf kalayan konci upami teu aya anu aya di dinya. Staf pencét tombol eureun pikeun ngeureunkeun eskalator. Nalika sinyal konci anu ditampi, éta dimimitian sareng dikancangkeun kalayan kacepetan dipeunteun. Copot salah sahiji colokan anu sanés-perbaikan teras lebetkeun kotak perbaikan kana perbaikan ...
  • Escalator assembly tooling site picture 3

    Escalator papasangan situs gambar gambar 3

    Fungsi kontrol listrik Aya dua modus. Model kahiji nyaéta modél normal, sareng mod anu kadua nyaéta modeu pangropéa. Éta mangrupikeun modeu normal nalika sadaya colokan anu sanés-perbaikan dina kamar mesin luhur sareng handap diselapkeun. Eskalator dimimitian mésér staf kalayan konci upami teu aya anu aya di dinya. Staf pencét tombol eureun pikeun ngeureunkeun eskalator. Nalika sinyal konci anu ditampi, éta dimimitian sareng dikancangkeun kalayan kacepetan dipeunteun. Copot salah sahiji colokan anu sanés-perbaikan teras lebetkeun kotak perbaikan kana perbaikan ...
  • Escalator assembly tooling site picture 5

    Escalator assembly alat situs gambar 5

    Fungsi kontrol listrik Aya dua modus. Model kahiji nyaéta modél normal, sareng mod anu kadua nyaéta modeu pangropéa. Éta mangrupikeun modeu normal nalika sadaya colokan anu sanés-perbaikan dina kamar mesin luhur sareng handap diselapkeun. Eskalator dimimitian mésér staf kalayan konci upami teu aya anu aya di dinya. Staf pencét tombol eureun pikeun ngeureunkeun eskalator. Nalika sinyal konci anu ditampi, éta dimimitian sareng dikancangkeun kalayan kacepetan dipeunteun. Copot salah sahiji colokan anu sanés-perbaikan teras lebetkeun kotak perbaikan kana perbaikan ...
  • Escalator assembly tooling site picture 4

    Escalator papasangan situs gambar gambar 4

    The Prinsip Makarya Eskalator mangrupikeun jinis alat anu terus-terusan anu diwangun ku panyambung ranté struktur khusus sareng conveyor beubeur struktur khusus. Éta ngagaduhan seueur kauntungan sapertos kapasitas transportasi ageung, terus-terusan angkutan personil. Janten syarat kaamanan tiasa langkung luhur tibatan alat anu sanés. Hal ieu umumna dianggo di tempat umum kalayan aliran jalma anu kentel, sapertos toko balanja, klub, stasiun, bandara sareng darmi. Konstruksi Bagian utama parantos kacukupan ...
  • Escalator tooling support frame

    Escalator ngabantosan pigura bantu

    The Prinsip Makarya Eskalator mangrupikeun jinis alat anu terus-terusan anu diwangun ku panyambung ranté struktur khusus sareng conveyor beubeur struktur khusus. Éta ngagaduhan seueur kauntungan sapertos kapasitas transportasi ageung, terus-terusan angkutan personil. Janten syarat kaamanan tiasa langkung luhur tibatan alat anu sanés. Hal ieu umumna dianggo di tempat umum kalayan aliran jalma anu kentel, sapertos toko balanja, klub, stasiun, bandara sareng darmi. Konstruksi Bagian utama parantos kacukupan ...
  • Escalator assembly tooling site picture 2

    Escalator papasangan situs gambar gambar 2

    The Prinsip Makarya Eskalator mangrupikeun jinis alat anu terus-terusan anu diwangun ku panyambung ranté struktur khusus sareng conveyor beubeur struktur khusus. Éta ngagaduhan seueur kauntungan sapertos kapasitas transportasi ageung, terus-terusan angkutan personil. Janten syarat kaamanan tiasa langkung luhur tibatan alat anu sanés. Hal ieu umumna dianggo di tempat umum kalayan aliran jalma anu kentel, sapertos toko balanja, klub, stasiun, bandara sareng darmi. Konstruksi Bagian utama parantos nyukupan ...
  • Escalator tooling assembly line

    Escalator alat garisan papanggihan

    The Prinsip Makarya Eskalator mangrupikeun jinis alat anu terus-terusan anu diwangun ku panyambung ranté struktur khusus sareng conveyor beubeur struktur khusus. Éta ngagaduhan seueur kauntungan sapertos kapasitas transportasi ageung, terus-terusan angkutan personil. Janten syarat kaamanan tiasa langkung luhur tibatan alat anu sanés. Hal ieu umumna dianggo di tempat umum kalayan aliran jalma anu kentel, sapertos toko balanja, klub, stasiun, bandara sareng darmi. Konstruksi Bagian utama parantos kacukupan ...
  • Steering device of ground rail car

    Alat nyetir mobil rel taneuh

    Precision High, pusat stabil tina gravitasi, mobilitas kalenturan tinggi. Pamakéan ukuran ukuran normal sareng ukuran U ngawangun ngajadikeun data langkung akurat. Mobil gantri dikawasa ku motor servo Jepang Panasonic, kalayan stabilitas anu langkung luhur. Nganggo sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar toél industri, operasionalna langkung gampang sareng langkung dipercaya. Pangukuran data, sareng sajabana tiasa disimpen sacara otomatis dina databés pikeun ngagampangkeun query data ka hareup sareng traceability produk.
  • Upper head spreader

    Sumebar sirah luhur

    Precision High, pusat stabil tina gravitasi, mobilitas kalenturan tinggi. Pamakéan ukuran ukuran normal sareng ukuran U ngawangun ngajadikeun data langkung akurat. Mobil gantri dikawasa ku motor servo Jepang Panasonic, kalayan stabilitas anu langkung luhur. Nganggo sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar toél industri, operasionalna langkung gampang sareng langkung dipercaya. Pangukuran data, sareng sajabana tiasa disimpen sacara otomatis dina databés pikeun ngagampangkeun query data ka hareup sareng traceability produk.
  • Side panel double assembly tooling

    Sisi panel alat pamasangan dua kali

    Precision High, pusat stabil tina gravitasi, mobilitas kalenturan tinggi. Pamakéan ukuran ukuran normal sareng ukuran U ngawangun ngajadikeun data langkung akurat. Mobil gantri dikawasa ku motor servo Jepang Panasonic, kalayan stabilitas anu langkung luhur. Nganggo sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar toél industri, operasionalna langkung gampang sareng langkung dipercaya. Pangukuran data, sareng sajabana tiasa disimpen sacara otomatis dina databés pikeun ngagampangkeun query data ka hareup sareng traceability produk.
  • Upper head spreader

    Sumebar sirah luhur

    Precision High, pusat stabil tina gravitasi, mobilitas kalenturan tinggi. Pamakéan ukuran ukuran normal sareng ukuran U ngawangun ngajadikeun data langkung akurat. Mobil gantri dikawasa ku motor servo Jepang Panasonic, kalayan stabilitas anu langkung luhur. Nganggo sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar toél industri, operasionalna langkung gampang sareng langkung dipercaya. Pangukuran data, sareng sajabana tiasa disimpen sacara otomatis dina databés pikeun ngagampangkeun query data ka hareup sareng traceability produk.
1.2 Teras> >> Halaman 1/2