Tentang Kami

Diadegkeun dina bulan Agustus 2002, perusahaan ngagaduhan langkung ti 70 karyawan, 6 pusat téknis, sareng mangrupikeun perusahaan dumasar téknologi di Propinsi Zhejiang. Perusahaan ieu lokasina di taman industri Kota Linpu, Xiaoshan, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, hiji kilométer jarak jauh ti Linpu kaluar tina Hangzhou Jinhua Quzhou Expressway di sabeulah Wétan dobel jalur jalan propinsi 03. Perusahaan ka mesin motong digital, non desain alat-tahan sareng manufaktur, garis sidang escalator, bagian dumasarkeun.
Filsafat bisnis: integritas, persatuan, pragmatism, inovasi sareng kamekaran sustainable
Diadegkeun dina 1997, Hangzhou Hua'an Alat Médis & Kaséhatan CO., LTD mangrupikeun produsén profésional sareng ngarah pikeun instrumen diagnostik umum kaasup Digital Thermometer, Infrared Thermometer, sareng Digital Sphygmomanometer, sareng sajumlah kapasitas bulanan kami nyaéta kira-kira 850,000 unit pikeun thermometer sareng 100.000 unit pikeun Sphygmomanometer.

Salaku perusahaan téknologi tinggi, departemén R&D kami ngandung insinyur, teknisi sareng desainer anu seueur pangalaman optoelectronics, semiconductor sareng desain IC jsb.
Kami parantos ngadegkeun sistem QC anu ketat sareng efisien. Sadaya produk urang dihasilkeun ketat dina sistem manajemen kualitas ISO 13485 sareng 21CFR820, supados tiasa nyumponan syarat Medical Médis sareng Amérika Serikat.
Ladenan anu alus sareng kualitas dipercaya tiasa ngabantosan kami kéngingkeun reputasi sadunya, contona:
Jérman, Perancis, Italia, Spanyol, Inggris, Polandia… USA, Brazil, Argentina, Kolombia, Mexico, Chile… Australia, Filipina, Malaysia, Indonesia, Thailand, Singapura… Afrika Kidul, Nigeria… Sareng nagara-nagara sanés
Hal ieu bakal dihargai pisan upami anjeun tiasa ngahubungi kami kanggo inpormasi langkung seueur ngeunaan perusahaan sareng produk kami. Wilujeng sumping sareng gotong royong ku OEM sareng ODM.

Sertipikat

1587104631657624

1587104631657624

1587104631657624

1587104631657624