2m-6m Mesin geser kacepetan High 2m-6m

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Mesin nyampurkeun kacepetan luhur
Pikeun nyumponan pangabutuh pasar, kami parantos mekarkeun mesin ukuran ageung sapertos kitu. Mesin ngerés laju anu gancang tiasa motong bahan bungkus lebar 2 meter dugi ka 6 meter, sapertos BOPP / CPP / OPP / PINGGO / PE / PVC sareng saterasna.
Fitur mesin
Aturkeun motor servo Siemens sareng pengendali gerak Siemens kanggo ngontrol kendang tegangan stabil
Struktur anu dioptimalkeun, sistem operasi online anu trep, sareng tiasa dihubungkeun ka Internet Perkara pikeun kadali jauh
Dumasar kana sistem kontrol utama, aya sababaraha titik tambang anu langkung luhur
Silinder dikadalikeun henteu kabeungkeut aktif
Bisa ngaropéa numutkeun sarat customer, rupa-rupa konfigurasi sayogi.
Perusahaan
Hangzhou Hongli Mesin parantos ngiringan konsol percanten mesin langkung ti sapuluh taun, ogé nganggo pangalaman langkung ti sapuluh taun. Kami ngenalkeun mesin canggih sareng ngadalikeun téknologi ti Jerman, ngagaleuh alat-alat mesin CNC tepat, ngalatih insinyur mékanis anu ngalaman, dumasar kana sagala, urang tumbuh kana perusahaan anu sacara profésional tiasa ngembangkeun slitter kecepatan tinggi kecepatan gumantung kana sarat palanggan, pikeun nyayogikeun kinerja anu luhur, luhur nilai alat.
Siri SP inisiatif slitter digital multi-fungsi
Mesin modéren tiasa janten panangan tangtos anu langkung rumit sareng ngalaksanakeun tugas sareng ngalaksanakeunana akurasi sareng kacepetan. Patali ka peryogikeun ieu, Sistem SIMOTION Motion Control System sareng sistem drive SINAMICS S120 anu dilaksanakeun luhur janten tim anu sampurna. Sistem kontrol Gerakan SIMOTION, anu sacara integral sacara fisik dina drive SINAMICS S120, mangrupikeun solusi idéal pikeun mesin anu ageung sumbu sareng saratna anu tepat. Sistem drive SINAMICS S120 mangrupikeun sistem modular pikeun aplikasi-kinerja tinggi dina mesin sareng rékayasa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •