Mesin geser kacepetan 2m-6m tinggi

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Mesin geser anu énggal-énggal diwangun ku mékanisme pemisahan, mékanisme motong, mékanisme penggulung, unggal fungsi roller sareng kontrol tegangan pangorangan sareng alat deteksi. Prinsip kerja nyaéta saperti kieu: bahan baku pilem metallized dileupaskeun tina mékanisme henteu sérédkeun kana mékanisme pemotong ngaliwatan penyambungan roller, detil tegangan roller, nyayogikeun roller sareng sistem koréksi panyimpangan. Saatos bahan baku dipotong, mékanisme rewinding bakal ngulang deui kana gulungan pilem saluyu sareng standar.
Kauntungannana
Struktur lumrah
Operasi basajan
Lekas-motong
Bahan leungitna kurang
Sistem Kawates Simulasi Siemens
Mesin Ciri
Konstruksi pigura overhead, jalur wéb gampang, gampang dioperasi.
Sistem kontrol utama berbasis lapangan, titik sambungan anu kurang, reliabilitas anu luhur.
Diimpor rem kanggo nyayogikeun kontrol tegangan konstan, teu nyukur polong diblokir ku silinder pneumatik, langkung aman sareng langkung gancang.
Motor Siemens servo sareng pengatur gerak Siemens Simosi mastikeun kendali tegangan otomatis.
Sistem kurva lapisan anu akurat.
Bahan pikeun diprosés
Pilem téknis, pilem bungkus pilem lemes sareng atos, kertas, laminates, bahan non-anyaman sareng komposisi.
Panutup tina mesin ngiris laju 2m dugi 6m, kalayan desain struktur maju, gaduh kacepetan gancang, efisiensi luhur, precision tinggi, reliabilitas anu luhur. Antarmuka mesin manusa sareng gampang kanggo kaunggulan operasi, sareng gabungan harmoni ngadalikeun software sareng desain mékanis, kinerja produk sadayana parantos ngahontal tingkat canggih internasional. Mesin sliting kami henteu ngan ukur salah sahiji pilihan anu dipikaresep di perusahaan kelas munggaran domestik tapi ogé mendakan éta tempat di nagara-nagara maju sareng Nagara-nagara anu tatangga di Asia.
Mesin ngerat laju tinggi kagolong kana mesin anu ngaropéa. Numutkeun paménta béda customer urang, grup insinyur urang bakal masihan rencana. Janten mesin geser anu gancang kami langkung tepat sareng langkung fleksibel.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •