1.6m ngalémburkeun ditiup garis produksi

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Pambuka Genera
* Barisan produksi ieu diwangun ku extruder skru tunggal, ngaluarkeun cai ékstrusi ngalémbarkeun, beubeur pangiriman, mesin pésta ... jsb.
* Kisén pinuh tina bahan dahar dugi ka akhir ngalembereh tina ditiup lawon gulung, téknologi dewasa, ngajalankeun stabil, PFE tiasa ngahontal 95 sareng saluhureun.
* Kapasitas produksi ti 1500kg, kapasitas produksi tepatna gumantung kana mesin extruder sareng ngalembereh ukuran kapang ditiup.
Parameter Téknis
1.Model: HL-1600
2.Produksi Tipe: Blok Vertical ka handap
3.Voltage: 380V / 3P / 50Hz
4.Applied Material: PP
5.Produksi Lebar: 1600MM
6.Produksi Kamampuh: 1500KG / 24 Jam
7.Desain Max. Laju: 15M / Menit
8.Total Kakuatan: 600KW
Diménsi 9.Machine (LXWXH): 14X5.5X4.5M
Daptar Konfigurasi:
1.90 Tukang Tangkal Tukang: 1set
2.Vacuum Hopper: 1set
3.Air Alat Pra-Panas
4.Metering Pump
5.1860MM Spinneret
6.Net Charger sareng Hydraulic Bantal Double Non-Stop Type
7.Electrostatic Piranti Elektrik
8.Servo unwinding sareng motong alat
9.Roots blower sareng nyeuseup Fan Fan
10.Automatic Slitting and Rewinding Piranti
Sistem kontrol 11.Siemens PLC.
Jasa Saatos Penjualan:
Dhukungan Pidéo 1.Installation, sareng komunikasi live video bisi adjustment ngagaduhan masalah leutik. 
2.Free Part Spare: Sababaraha bagéan Worn sapertos konektor, piring pemanas, jsb.
Waranti Mesin 3.Whole: sataun

Disarankeun nyuntik langsung sareng ngahasilkeun produksi ngalembereh-ngaléurkeun pikeun konsumén kalayan spésifikasi mimitian ti 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik tiasa dianggo henteu ukur kanggo produksi lawon anu ditiup, tapi ogé pikeun ngahasilkeun bahan saringan cair sareng bahan panyaring hawa. Bahan saringan cairan biasana dianggo dina widang perawatan cai, minyak bumi sareng industri kimia, kalayan struktur seragam, akurasi saringan anu luhur, épék anu jelas, sareng kapasitas polusi anu kuat sareng umur jasa panjang. Bahan panyaring hawa biasana dianggo dina sistem purifikasi hawa, kalebet tapi henteu dugi ka purifikasi hawa jero ruangan, saringan hawa hawa otomotif, sareng sajabana.
Mesin ieu henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun produksi bahan saringan cairan, tapi ogé non-anyaman anu langkung kandel. Ku ngarobih jarak jauh anu gerak-gerak, ogé laju, garis produksi timbal balik tiasa ngadamel anu henteu katen langkung kandel. Teras, bahan ieu tiasa dianggo pikeun ngadamel lawon anu haneut, ngajantenkeun sambungkeun sareng hal anu sanés pikeun diatik masarakat.
Hebohna, dinten-dinten ayeuna, insinyur perusahaan urang ngarencanakeun supados cai nampi lapisan popok Orok. Sareng aranjeunna ngagaduhan kasuksesan anu saé. Panghasilan anu dibentukkeun produksi barisan réproduksi tiasa ngagampangkeun cai. Janten fungsina jalur produksi timbal balik urang variatif. Dina dinten anu bakal datang, gugus téknis perusahaan urang bakal ngamekarkeun langkung fungsi tina jalur produksi timbal balik.
Di sagigireun garis produksi lawon éncér, mesin topéng muka ogé produksi parusahaan kami. Numutkeun kana paménta nasabah, perusahaan kami tiasa nyayogikeun tipena béda mesin topéng.

Ngadamel deui prototipe jalur produksi

Ngaropéa 400-1200mm bulak balik cair produksi produksi cair

bff84d62fb1d8a5bfef8becbebce4f4.jpg

1.jpg

Prototipe garis produksi jaringan sanés suntik langsung:

Diropéa 400-600mm ranté bersih ngalémbéréskeun garis produksi lawon

Pandangan anu diperyogikeun pikeun tilem maot

1.jpg

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •