1.6m ngalémburkeun ditiup garis produksi

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Pambuka Genera
* Barisan produksi ieu diwangun ku extruder skru tunggal, ngaluarkeun cai ékstrusi ngalémbarkeun, beubeur pangiriman, mesin pésta ... jsb.
* Kisén pinuh tina bahan dahar dugi ka akhir ngalembereh tina ditiup lawon gulung, téknologi dewasa, ngajalankeun stabil, PFE tiasa ngahontal 95 sareng saluhureun.
* Kapasitas produksi ti 1500kg, kapasitas produksi tepatna gumantung kana mesin extruder sareng ngalembereh ukuran kapang ditiup.
Parameter Téknis
1.Model: HL-1600
2.Produksi Tipe: Blok Vertical ka handap
3.Voltage: 380V / 3P / 50Hz
4.Applied Material: PP
5.Produksi Lebar: 1600MM
6.Produksi Kamampuh: 1500KG / 24 Jam
7.Desain Max. Laju: 15M / Menit
8.Total Kakuatan: 600KW
Diménsi 9.Machine (LXWXH): 14X5.5X4.5M
Daptar Konfigurasi:
1.90 Tukang Tangkal Tukang: 1set
2.Vacuum Hopper: 1set
3.Air Alat Pra-Panas
4.Metering Pump
5.1860MM Spinneret
6.Net Charger sareng Hydraulic Bantal Double Non-Stop Type
7.Electrostatic Piranti Elektrik
8.Servo unwinding sareng motong alat
9.Roots blower sareng nyeuseup Fan Fan
10.Automatic Slitting and Rewinding Piranti
Sistem kontrol 11.Siemens PLC.
Jasa Saatos Penjualan:
Dhukungan Pidéo 1.Installation, sareng komunikasi live video bisi adjustment ngagaduhan masalah leutik. 
2.Free Part Spare: Sababaraha bagéan Worn sapertos konektor, piring pemanas, jsb.
Waranti Mesin 3.Whole: sataun
 
Dibentukkeun langsung suntik sareng saluran produksi meltblown pikeun konsumén kalayan spésifikasi mimitian ti 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik tiasa dianggo henteu ngan ukur pikeun produksi lawon meltblown, tapi ogé pikeun ngahasilkeun bahan saringan cair sareng bahan panyaring hawa. Bahan saringan cairan biasana dianggo dina widang perawatan cai, minyak bumi sareng industri kimia, kalayan struktur seragam, akurasi saringan anu luhur, épék anu jelas, sareng kapasitas polusi anu kuat sareng umur jasa panjang. Bahan panyaring hawa biasana dianggo dina sistem purifikasi hawa, kalebet tapi henteu dugi ka purifikasi hawa jero ruangan, saringan hawa hawa otomotif, sareng sajabana.

Prinsip téknologi semprot lebur
Proses non-ditiup éncér nyaéta nganggo hawa panas anu gancang pikeun ngagambar aliran ipis polimér ngalémbérdérkeun tina liang spinneret anu maot, ti mana serat ultrafine dibentuk sareng condensasi dina layar setting atanapi roller, teras janten non-anyaman ku beungkeutan diri.

Struktur
Garis produksi lawon lebur-ditiup ngandung hiji extruder skru, pompa gear, pipa ngalembereh, sirah anu ngalembereh, manaskeun hawa, alat nyeuseup, hiji nampi jaring, saringan, sakumpulan éléktrégétik éléktrél sareng hiji set mesin nyapisan otomatis sareng mesin rewinding. Diantara bagian kasebut, anu pangpentingna nyaéta sirah anu ngalembereh.
Polimér cair sistem distribusi. Sistem ieu ngajamin yén lebur polimér ngalir sacara seragam dina arah panjang tina ngalémbéréh régér sareng gaduh waktos panyerepan seragam, ku kituna pikeun mastikeun yén ngaleleh ngaluncurkeun non-anyaman henteu gaduh sipat anu langkung seragam dina lebar lebar. Ayeuna, sistem panyebaran lebur polimér jinis palapis utami dianggo dina prosés nyemprot. Kusabab sistem distribusi T-jinis henteu tiasa merata distribusi cairan. Sareng saragamana tina lebur lebur rapet pakait sareng sirah anu ngalembereh. Sacara umum, katepatan machining lebur maotna tinggi, ku sabab éta paéh mahal pisan kanggo diproduksi. Sedengkeun pikeun manaskeun hawa, garis produksi lawon éncér-éncér butuh pisan hawa panas. Kaluaran hawa anu dikomprés tina kompresor hawa ditambih ka manaskeun hawa kanggo pemanasan saatos panyaring dehumidification, teras ngalembereh suntikan kapang kapang. Pamanas hawa mangrupakeun kapal tekanan, sareng dina waktos anu sanés pikeun nolak oksidasi hawa suhu anu luhur, janten bahanna kedah stainless steel.

Ngadamel deui prototipe jalur produksi

Ngaropéa 400-1200mm bulak balik cair produksi produksi cair

bff84d62fb1d8a5bfef8becbebce4f4.jpg

1.jpg

Prototipe garis produksi jaringan sanés suntik langsung:

Diropéa 400-600mm ranté bersih ngalémbéréskeun garis produksi lawon

Pandangan anu diperyogikeun pikeun tilem maot

1.jpg

 

 

 

Pambuka Genera

* Barisan produksi ieu diwangun ku extruder skru tunggal, ngaluarkeun cai ékstrusi ngalémbarkeun, beubeur pangiriman, mesin pésta ... jsb.

 

* Kisén pinuh tina bahan dahar dugi ka akhir ngalembereh tina ditiup lawon gulung, téknologi dewasa, stabil ngajalankeun, PFE tiasa ngahontal 95 jeung di luhur.

 

* Kapasitas produksi tina 1500kg, kapasitas produksi pasti gumantung kana mesin extruder sareng ngalembereh ukuran kapang anu ditiup.

 

Parameter Téknis

1.. Modél: HL-1600

2. Jenis Produksi: Tiup Vertical Ka handap

3. Voltaseu: 380V / 3P / 50Hz

4. Bahan Terapan: PP

5. Lebar Produk: 1600MM

6. Kamampuh Produksi: 1500KG / 24 Jam

7. Dirancang Max. Laju: 15M / Menit

8. Jumlah Kakuatan: 600KW

9.. Mesin Diménsi (LXWXH): 14X5.5X4.5M

Daptar Konfigurasi:

1.. 90 Tukang Tangkal Tunggal: 1set

2. Hipper Vakum: 1set

3. Alat Pra-Udara Panas

4. Ngompa pompa

5. 1860MM Spinneret

6. Pangeusi net Tipe Bantal Double Henteu Hidrolik

7. Piranti Éléktromostatik

8. Servo sareng henteu nganggo motong alat

9.. Akar blower sareng nyeuseup Fan Fan

10. Otomatis sareng Slinding Alat

11. Sistem kontrol Siemens PLC.

 

Jasa Saatos Penjualan:

1.. Pamasangan Dukungan Pidéo, sareng komunikasi langsung pidéo upami aya masalah bérésan.

2. Bagian Spare Bébas: Sababaraha bagéan Worn sapertos konektor, piring pemanasan, jsb.

3. Jaminan Mesin Sakali: sataun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •