1.2m baris ngaléurkeun-ditiup garis produksi

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Dibentukkeun langsung suntik sareng saluran produksi meltblown pikeun konsumén kalayan spésifikasi mimitian ti 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik tiasa dianggo henteu ngan ukur pikeun produksi lawon meltblown, tapi ogé pikeun ngahasilkeun bahan saringan cair sareng bahan panyaring hawa. Bahan saringan cairan biasana dianggo dina widang perawatan cai, minyak bumi sareng industri kimia, kalayan struktur seragam, akurasi saringan anu luhur, épék anu jelas, sareng kapasitas polusi anu kuat sareng umur jasa panjang. Bahan panyaring hawa biasana dianggo dina sistem purifikasi hawa, kalebet tapi henteu dugi ka purifikasi hawa jero ruangan, saringan hawa hawa otomotif, sareng sajabana.

Perangkat bantu utama tina lebur sareng garis produksi nyemprot nyaéta hawu anu beberesih sirah. Saatos ngahasilkeun pikeun période waktos, najis na plugging liang bakal kajantenan. Dina waktos ayeuna, perlu ngagentos suntikan molten. Sakit sirah suntikan paéh kedah dipecat pikeun ngaleungitkeun polimér sareng sisan kana pangotor dina sirah anu maot. Feng sareng spinneret biasana dibakar pikeun ngaleupaskeun polimér sareng sisan. Sareng bahan baku tina garis produksi lawon éncér, umumna, masarakat nganggo PP. Sacara téoritis, thermoplastic (suhu lebur, suhu panas curing) polimér nyéépkeun bahan baku tiasa dianggo pikeun lebur sareng prosés menyemprot. Polipropilén mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling seueur dianggo nyéépkeun dina prosés nyemprot. Salaku tambahan, bahan panisan polimér anu sering dianggo dina prosés nyemprot kaasup poliéster, poliamida, poliétilén, Teflon, polistirén, PBT, Ema, EVA sareng saterasna. Jenis polimér nangtukeun titik lebur sareng sipat rheologis. Pikeun unggal bahan atah polimér, aya prosés lebur sareng nyemprot, sapertos dina suhu pemanasan, rasio diameter panjang diameter, skru, wangun bahan baku bahan baku.
Sareng seueur seueur unsur anu tiasa mempengaruhi kualitas lawon anu dilelurkeun. Kinerja lebur sareng nyemprot utamina ngarujuk kana sipat fisik sareng mékanis, sapertos kakuatan produk, perméabilitas hawa, diameter serat, sareng sajabana, kusabab rumit lebur sareng prosés nyemprot, aya seueur faktor anu mangaruhan. Parameter tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan dina prosés produksi lebur, sapertos ngalembereh jumlah ekstrusi, ngalembereh suhu, suhu sareng tingkat awal hawa hawa panas, nampi jarak sareng saterasna.

 

Ngadamel deui prototipe jalur produksi

 

Ngaropéa 400-1200mm bulak balik cair produksi produksi cair

bff84d62fb1d8a5bfef8becbebce4f4.jpg

 

1.jpg

 

Prototipe garis produksi jaringan sanés suntik langsung:

 

Diropéa 400-600mm ranté bersih ngalémbéréskeun garis produksi lawon

 

Pandangan anu diperyogikeun pikeun tilem maot

1.jpg

Pambuka Genera
* Barisan produksi ieu diwangun ku extruder skru tunggal, ngaluarkeun cai ékstrusi ngalémbarkeun, beubeur pangiriman, mesin pésta ... jsb.
 
* Kisén pinuh tina bahan dahar dugi ka akhir ngalembereh tina ditiup lawon gulung, téknologi dewasa, ngajalankeun stabil, PFE tiasa ngahontal 95 sareng saluhureun.
 
* Kapasitas produksi ti 280kg ~ 300kg, kapasitas produksi pasti gumantung kana mesin extruder sareng ngalembereh ukuran kapang anu ditiup.

Parameter Téknis
1.Model: HL-1200
2.Produksi Type: Reciprocating & Vertical Blow Downward
3.Voltage: 380V / 3P / 50Hz
4.Applied Material: PP
5.Produksi Lebar: 1200MM
Kapasitas 6.Produksi: 280 ~ 300KG / 24 Jam
7.Desain Max. Laju: 5M / Menit
8.Total Kakuatan: 60KV
Diménsi 9.Machine (LXWXH): 7X6X4M
Daptar Konfigurasi:
1,55 Tukang Tangkal Tilu: 1set
2.Vacuum Hopper: 1set
3.Air Alat Pra-Panas
4.Metering Pump
5.360MM Spinneret
6.Electrostatic Piranti
7.Servo unwinding sareng motong alat
Plateform 8.Extruder
9.Reciprocating Frame

Jasa Saatos Penjualan:
Dhukungan Pidéo 1.Installation, sareng komunikasi live video bisi adjustment ngagaduhan masalah leutik.
2.Free Spare Bagéan: Sababaraha bagéan Worn sapertos
Waranti Mesin 3.Whole: sataun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •