• <Samsung i7, Samsung VLUU i7>

Diadegkeun dina taun 1997, Hangzhou Hua'an Medical & Health Instrumen Co, Ltd mangrupikeun produsén anu profésional sareng ngarah pikeun alat diagnostik umum kaasup Digital Thermometer, Infrared Thermometer, sareng Digital Sphygmomanometer, sareng sajumlah kapasitas bulanan kami nyaéta kira-kira 850,000 unit pikeun thermometer sareng 100.000 unit pikeun Sphygmomanometer.
Salaku perusahaan téknologi tinggi, departemén R&D urang ngandung insinyur, teknisi sareng desainer sareng pangalaman seueur pisan optoelectronics, semikonduktor sareng desain IC jsb.

Pangguna motor servo Siemens sareng pengendali gerak Siemens tiasa nyayogikeun struktur dioptimalkeun kontrol anu stabil, sistem operasi online anu alus, sareng tiasa nyambung ka Internet of Things. Alat kontrol jauh dumasar kana sistem kontrol utama, kalayan titik langkung ageung sareng reliabilitas anu langkung luhur. Kontrol silinder Henteu-kurang aktip henteu tiasa diropéa sasuai pikeun sarat palanggan, sareng sababaraha jinis konfigurasi anu sayogi.
Dibentukkeun langsung suntik sareng saluran produksi meltblown pikeun konsumén kalayan spésifikasi mimitian ti 400mm-1600mm. Baris produksi timbal balik tiasa dianggo henteu ngan ukur pikeun produksi lawon meltblown, tapi ogé pikeun ngahasilkeun bahan saringan cair sareng bahan panyaring hawa. Bahan saringan cairan biasana dianggo dina widang perawatan cai, minyak bumi sareng industri kimia, kalayan struktur seragam, akurasi saringan anu luhur, épék anu jelas, sareng kapasitas polusi anu kuat sareng umur jasa panjang. Bahan panyaring hawa biasana dianggo dina sistem purifikasi hawa, kalebet tapi henteu dugi ka purifikasi hawa jero ruangan, saringan hawa hawa otomotif, sareng sajabana.
Precision High, pusat stabil tina gravitasi, mobilitas kalenturan tinggi. Pamakéan ukuran ukuran normal sareng ukuran U ngawangun ngajadikeun data langkung akurat. Mobil gantri dikawasa ku motor servo Jepang Panasonic, kalayan stabilitas anu langkung luhur. Nganggo sistem integrasi Keyence, panel kontrol layar toél industri, operasionalna langkung gampang sareng langkung dipercaya. Pangukuran data, sareng sajabana tiasa disimpen sacara otomatis dina databés pikeun ngagampangkeun query data ka hareup sareng traceability produk.